Cartea GHID DE BUNE PRACTICI – ACTIVITATI EXTRACURRICULARE SI EXTRASCOLARE

 

Educatia nonfomala, prin cele doua tipuri principale de activitati - extracurriculare si extrascolare - este un demers educational aflat in raport de complementaritate cu educatia formala, atat sub aspectul continutului cat si in ceea ce priveste formele si modalitatile de realizare.

Cartea Ghid de bune practici - activitati extracurriculare si extrascolare, este un material care se adreseaza invatamantului primar si prescolar si aduce in atentie peste douazeci de proiecte din domenii diferite . Fiecare proiect este descris de la etapa de pregatire -argument, obiective, resurse - continuand cu etapele de desfasurare si modalitatile de evaluare. Activitatile pot fi aplicate direct, adaptate caracteristicilor de varsta si specificul local, sau pot fi folosite ca un punct de plecare in dezvoltarea altor proiecte de educatie nonformale.

Exemplele din ghid au fost aplicate cu succes de autorii care le propun !

Ca manager de produs al acestei publicatii, imi doresc ca acest material sa fie un instrument necesar, util pentru cadrele didcatice in misiunea lor de a forma oameni !

Materialul Ghid de bune practici ( carte de aprox 200 pag cu fise de lucru) este completat de un cd cu cantecele originale pt copii .

" Prima impresie , la o frunzarire usoara deliberata, a fost pozitiva: format mare A4; casetele delimitate pe dreapta paginii- pentru rezumarea activitatii- usor de asimilat si utilizat; fotografiile autorilor- un model occidental binevenit in grafica autohtona; La o trecere mai atenta prin proiecte, am apreciat diversitatea, originalitatea de prezentare a materialelor si faptul ca ati inclus si putin din teoria educationala (politici UNESCO). - Gratiana Pop , Director gradinita "

" Suntem convinsi ca am facut o achizitie buna.Cred ca foarte curand vom convinge si alti colegi. Exemplele de bune practici continute in ghidul dvs.vor putea fi folosite ca repere in activitatile extracurriculare ale colegelor noastre. Felicitari pentru lucrare si mult succes in activitatea dvs.! - prof. Ionica Chele "

Acestea sunt doar cateva din aprecierile celor care au cumparat Ghidul!

Va asteptam si pe dvoastra sa comandati produsul si sa aplicati cu succes toate activitatile prezentate intr-o maniera deosebita!

Cu mult respect,
Mariana Liscan
Manager Produs

achizitii publice
 
 

 

 
consiliu