GHIDUL COMUNICARII EFICIENTE - STRATEGII PENTRU MANAGERII DE SCOALA

 

Inter-relationarea umana inseamna comunicare. Pentru dumneavoastra, intrucat detineti o functie de conducere, comunicarea este vitala in buna gestionare a activitatii colectivului din subordine. Va oferim cu drag lucrarea " Ghidul comunicarii eficiente - Strategii pentru managerii de scoala ", spre a va fi la indemana zi de zi, in realizarea unei comunicari clare si la obiect in toate situatiile pe care le intampinati in activitatea dumneavoastra.

Ce contine lucrarea?

• Cu ajutorul articolelor practice din acest biblioraft puteti pregati si organiza sedintele de lucru.

Aveti la indemana atat procedura in sine, cat si materiale gata redactate ce pot fi folosite in timpul sau la finalul sedintelor, precum: procese-verbale, structuri de rapoarte sau modele de informari, formulare/documente de completat in functie de tematica intalnirii sau cu informatii privitoare la modificarile legislative sau cadrul legal in vigoare, etc.

• Managementul conflictelor necesita de asemenea bune abilitati de comunicare, moderare si negociere.

Specialistii nostri va prezinta recomandari ilustrate cu studii de caz, pentru solutionarea rezonabila a conflictelor ivite in cadrul colectivului de cadre didactice.

• Construirea unei imagini publice bune, castigarea increderii parintilor, obtinerea de fonduri sau oferte de parteneriat, o mai buna clasare in topul scolilor si atragerea cat mai multor elevi sunt obiectivele oricarui director de unitate de invatamant.

Atingeti aceste obiective folosind modele de discursuri pentru diferite evenimente scolare si sugestiile de promovare a scolii in comunitate, pentru a atrage parteneri de proiecte si sponsorizari. Articolele de fata va prezinta modul de organizare a actiunilor de promovare, precum si combinatiile optime de canale si instrumente ce pot fi folosite in fiecare caz in parte.

Construirea unei imagini publice bune, castigarea increderii parintilor, obtinerea de mai multe fonduri sau oferte de parteneriat, o mai buna clasare in topul scolilor, toate acestea se numara printre obiectivele oricarui director de scoala sau de liceu. Lucrarea vine in intampinarea dumneavoastra cu materiale ce doresc sa va sprijine in atingerea acestor obiective !

ghidul comunicarii eficiente