ANRMAP modifica documentatia de atribuire pentru servicii de transport aerian

Modelul de documentatie de atribuire standard privind încheierea acordului-cadru pentru servicii de transport aerian, a fost aprobat prin Ordinul Presedintelui ANRMAP nr. 129/2013, publicat în Monitorul Oficial al Romaniei nr. 431/16.07.2013.
Utilizarea documentatiei standard se va face în mod obligatoriu doar în situatia în care autoritatea contractanta achizitoare, la momentul initierii procedurii de atribuire, nu are posibilitatea de a identifica cu certitudine destinatiile zborurilor.
Pentru situatiile în care, la momentul initierii procedurii de atribuire, sunt identificate cu certitudine destinatiile zborurilor, elementul incert fiind doar cel al numarului de bilete ce urmeaza a se achizitiona pe durata acordului-cadru, utilizarea documentatiei este optionala.
Documentatia de atribuire este structurata astfel:
a)    Sectiunea I – Fisa de date a achizitiei
b)    Sectiunea II – Caiet de sarcini
c)    Sectiunea III – Clauze contractuale obligatorii (model acord-cadru).
Aceasta contine, de asemenea, un set de formulare destinate facilitarii modului de prezentare a ofertelor si a procesului de evaluare a acestora, cu caracter de modele.
Textele documentelor mentionate mai sus sunt disponibile pe site-ul ANRMAP, la sectiunea INFO POINT sau accesand direct urmatorul link:
http://www.anrmap.ro/document/documenta%C8%9Bie-de-atribuire-standard-privind-incheierea-acordului-cadru-pentru-servicii-de-tr